avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... POST NATAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

POST NATAL

Daca o persoana nu indeplineste decat 11 luni la un loc de munca si mai are in trecut la un alt loc de munca alte 3 luni cu jumate de norma....poate primi concediu post natal??sau care ar mai fi solutiile??
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 15:10, 24 Septembrie 2010
Pentru concediu si indemnizatie de crestere copil, trebuie sa aveti, anterior nasterii copilului, in ultimul an, 12 luni in care sa fi realizat venituri profesionale supuse impozitarii.
Deci 12 luni continue de angajare, fara importanta la cati angajatori si cu ce timp de lucru.

Cele 11 luni de care ne vorbiti sunt implinite la data nasterii?
Intre cele 3 luni cu juma' de norma si cele 11 luni cata pauza aveti?
Conform OUG 158/2005,nu are dreptul???

Art. 2
(1)Concediile medicale si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, la care au dreptul asiguratii, în conditiile prezentei ordonante de urgenta, sunt:
a)concedii medicale si indemnizatii pentru incapacitate temporara de munca, cauzata de boli obisnuite sau de accidente în afara muncii;
b)concedii medicale si indemnizatii pentru prevenirea îmbolnavirilor si recuperarea capacitatii de munca, exclusiv pentru situatiile rezultate ca urmare a unor accidente de munca sau boli profesionale;
c)concedii medicale si indemnizatii pentru maternitate;
d)concedii medicale si indemnizatii pentru îngrijirea copilului bolnav;
e)concedii medicale si indemnizatii de risc maternal.
Initiatorul topicului trebuie sa ne spuna la ce fel de concediu se refera prin "post natal".
Eu am inteles ca se refera la concediul de crestere si ingrijire copil, de doi ani dupa nastere. (a carui indemnizatie e de aprox. 85% din venituri sau 600 lei si se acorda de primarie sau de directia de prestatii sociale)
@bobelicaalin a inteles ca se refera strict la concediul medical de dupa nastere (de maxim o suta si ceva de zile) care se acorda de medic ca orice alt medical. La acesta din urma initiatorul are dreptul, daca e persoana care va naste.
Stagiul de 11 luni e suficient.
Deci poate beneficia doar de cele o suta si ceva de zile...iar pentru concediul de crestere si ingrijire copil nu mai are nicio posibilitate,nu??nici in cazul in care ar fi la facultate la zi, avand 26 de ani?!
Cat ii lipseste din cele 12 luni?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu maternitate Azuryn Azuryn Buna seara, In cazul in care sotia a demisionat de la locul de munca in luna martie 2010 si a aflat apoi ca este insarcinata, are dreptul la indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? daniela_12 daniela_12 Am lucrat 7 ani la o unitate ,fara intrerupere , insa de 1 an, nu am mai lucrat in niciun loc , nici in somaj nu am fost .Pot beneficia de concediul ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie copil burtoiramona79 burtoiramona79 lucrez de 3 luni si am aflat acum ca sunt insarcinata,pot beneficia de indemnizatie crestere copil?Eu am mai lucrat si in alta parte dar anul asta am avut o ... (vezi toată discuția)