473 este un cont "sensibil", atrage atentia la un eventual control. Binenteles, nu este gresita nici folosirea lui 473 (totusi in 473 se tin sume despre care nu prea stiti de unde provin, ori dvs stiti destul de clar de unde vin banii si ce reprezinta), eu recomand sa evitati folosirea lui chiar si atunci cand este cazul. Mai degraba folositi: 462, 419...
Cred ca am sa aleg 473, pentru a nu mai plati TVA aferent si voi restitui suma, iar la un control voi explica, pana la urma depinde de cine vine sa verifice si ce.
O zi buna tuturor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Suma incasata in plus
lidiao
Am recuperat de la un client creanta printr-un executor judec. Am incasat de la client mai mult decat trebuia sa imi vireze.Nu am hartie decat cu incheierea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.