avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suma incasata in plus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suma incasata in plus

Am recuperat de la un client creanta printr-un executor judec. Am incasat de la client mai mult decat trebuia sa imi vireze.Nu am hartie decat cu incheierea acestui demers in care e specificat soldul si atat.
Dar in extrasul de cont apare la explicatii onor avansat taxe timbru si denumirea clientului meu. Mi-am stins soldul de la client dar suma in plus sigur sunt taxe de judecata.Dar specific nu am nimic la mana.Pot sa inregistrez aceasta suma pe 462 cu analitic, si sa vad daca luna asta pot sa obtin ceva hartii.Sau ce altceva as putea face#-o
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 13:50, 24 Iunie 2013
Inregistrati in cont 473,unde suma poate fi tinuta 3 luni.
Puteti inregistra suma fie la ct 473 - pana la clarificare fie la cont 462 daca stiti cui trebuie sa restituiti suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura incasata de 2 ori ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care incasez o factura de 2 ori, cum inregistrez in contabilitate. (vezi toată discuția)
Plati card mutzunake mutzunake Buna Ziua, Am un card de debit pe firma , cu care platesc diverse cumparaturi , gen Billa, Selgros , masa servita . La fiecare plata cu cardul pe langa ... (vezi toată discuția)
Cont 473 nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, soldul debitor al contului 473 se trece in bilant la creante sau la datorii? multumesc, (vezi toată discuția)