Am recuperat de la un client creanta printr-un executor judec. Am incasat de la client mai mult decat trebuia sa imi vireze.Nu am hartie decat cu incheierea acestui demers in care e specificat soldul si atat.
Dar in extrasul de cont apare la explicatii onor avansat taxe timbru si denumirea clientului meu. Mi-am stins soldul de la client dar suma in plus sigur sunt taxe de judecata.Dar specific nu am nimic la mana.Pot sa inregistrez aceasta suma pe 462 cu analitic, si sa vad daca luna asta pot sa obtin ceva hartii.Sau ce altceva as putea face#-o
Plati card
mutzunake
Buna Ziua,
Am un card de debit pe firma , cu care platesc diverse cumparaturi , gen Billa, Selgros , masa
servita . La fiecare plata cu cardul pe langa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.