avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Venituri in concediul de cresterea copilului pana la 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Venituri in concediul de cresterea copilului pana la 2 ani

Buna ziua!!!
Primesc indemnizatea de cresterea copilului pana la 2 ani si as vrea sa calaborez cu o firma de asigurari in vederea incheierii de polite pe baza de contract de colaborare sau de mandat. ?Veniturile din aceasta activitate imi afecteaza indemnizatia?
Va multumesc anticipat!!!

Cel mai recent răspuns: andra072009 , utilizator 16:10, 24 Septembrie 2010
Da, va afecteaza indemnizatia intrucat plata acesteia se va suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit .
Multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizarea de venituri in timpul concediului de crestere a copilului valentin_76 valentin_76 Buna seara! Am urmatoarea intrebare: O persoana care se afla in concediul pentru cresterea copilului si beneficiaza de indemnizate pt crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, sunt in concediu pentru ingrihirea copilului si as dori sa stiu daca in acesta perioada as putea sa lucrez cu contract de colaborare fara sa ... (vezi toată discuția)
Daca beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului am dreptul sa desfasor activitati independente din care obtin venituri fara caracter regulat si continu? buciuta buciuta Urmeaza sa intru in concediu pentru cresterea copilului insa pe langa activitatea de baza mai lucrez in domeniul asigurarilor din care mai fac niste banuti. As ... (vezi toată discuția)