avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

Buna ziua,

sunt in concediu pentru ingrihirea copilului si as dori sa stiu daca in acesta perioada as putea sa lucrez cu contract de colaborare fara sa pierd indemnizatia de la stat sau sub ce alta forma???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana-Ornela , utilizator 10:38, 7 Noiembrie 2009
Plata indemnizaţiei se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare.
Ioana-Ornela a scris:

Buna ziua,

sunt in concediu pentru ingrihirea copilului si as dori sa stiu daca in acesta perioada as putea sa lucrez cu contract de colaborare fara sa pierd indemnizatia de la stat sau sub ce alta forma???
Multumesc

Realizarea unui venit profesional supus impozitului in perioada cat sunteti in CIC duce la suspendarea platii acesteia.
Puteti obtine un venit din categoria veniturilor care nu intra in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CIC:
Multumesc pentru raspuns. Speram sa existe o portita prin care mamele sa-si rotunjeasca veniturile.
freeelis a scris:

Ioana-Ornela a scris:

Buna ziua,

Multumesc

Realizarea unui venit profesional supus impozitului in perioada cat sunteti in CIC duce la suspendarea platii acesteia.
Puteti obtine un venit din categoria veniturilor care nu intra in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CIC:

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara cumulata cu indemnizatia cic? gelula gelula Buna seara, Poate cineva sa-mi dea un sfat juridic cat se poate de repede la urmatoarea speta : sunt pensionar militar - am fost disponibilizat in baza O. ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie 85% RoxanaBucur RoxanaBucur 1. Cumva la calculul indemnizatiei de 85% din venituri intra si veniturile realizate din tranzactiile de la bursa? 2. In perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)