avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intrebare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intrebare

Daca nu mai am locuinta in tara iar buletinul este expirat,singurele documente valabile care le am sunt pasaportul si cartea de rezidenta permanenta in germania,cum pot sa negociez contractul de credit pe care il am la o banca,deoarece la prezentarea mea acolo nu a fost acceptata discutie pentru ca nu am buletin valabil.La incercarea de a ma legitima cu pasaportul nu m-au luat in seama.Ma tem ca or sa spuna ca am acceptat tacit ceea ce nu este real.Este vorba de VESTITA banca europe credit.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:13, 24 Septembrie 2010
Faceti plangere la OPC sau facetiva buletinul (flotant).
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri persoane juridice
2-Pentru a putea negocia clauzele contractuale,trebuie sa indepliniti conditii stricte ;desfasurati demersurile de obtinere carte identitatea care in regim de urgenta se elibereaza rapid ,dupa care reluati tratativele cu banca
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)
Pasaport in loc de buletin la tribunal rockade rockade Buna ziua!Am un proces pentru pensie alimentara miercuri si azi am descoperit ca mi-a expirat buletinul.Intrucat nu am timp sa-l reinnoiesc pana miercuri,ma ... (vezi toată discuția)
Pasaport vs carte de identitate g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am pierdut buletinul, pot sa folosesc pasaportul in aceleasi conditii cu CI ? Sunt locuri in care pot sa imi refuze ( legal ) pasaportul ( ex ... (vezi toată discuția)