avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii agent asigurare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii agent asigurare

Am un servici cu contract de munca si paralel mai desfasor activitatea de agent asigurari cu contract de mandat.As dori sa stiu daca sint obligata sa platesc cas,somaj si sanatate si pentru contractul de agent asigurari.
asistenta contribuabili sector 4 mi-a comunicat ca trebuia sa platesc decind am contractul.

Alte discuții în legătură

Contract de agent, asistent in brokeraj - taxe?? CSORIK ILONA CSORIK ILONA Sunt angajata cu CIM pe durata nedeterminata(8 ore/zi) si in timpul liber realizez ca persoana fizica neautorizata - venituri din activitati independente in ... (vezi toată discuția)
Profesiile liberale sunt obligate sa plateasca contributiile sociale? ramonia ramonia Buna ziua, Imi desfasor activitatea ca psiholog - profesie liberala reglementata prin legea 213/2004! Ma aflu intr-o situatie extrem de ambigua si anume: sunt ... (vezi toată discuția)
Titular ii angajat in alta firma AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am o II cu prestari servicii intracomunitare, platitor tva, inregistrat ROI si as dori sa stiu daca pot fi angajat la alta intreprindere individuala cu program ... (vezi toată discuția)