avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CE ACTIUNI POT INTREPRINDE IMPOTRIVA UNUI ANGAJAT CARE ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CE ACTIUNI POT INTREPRINDE IMPOTRIVA UNUI ANGAJAT CARE A FURAT INFORMATII DIN FIRMA?

CE ACTIUNI POT INTREPRINDE IMPOTRIVA UNUI ANGAJAT CARE A FURAT INFORMATII DIN FIRMA? INCA NU-MI DAU SEAMA DE DIMENSIUNEA PIERDERILOR, DEOCAMDATA AM DESCOPERIT CA PE TIMPUL SI BANII FIRMEI, IN TIMPUL PROGRAMULUI SI DE PE CALCULATORUL + FAXUL FIRMEI, A FURAT PUR SI SIMPLU FORMULARELE DE OFERTE ALE FIRMEI, SI-A PUS PROPRIUL ANTET AL FIRMEI SALE DE ACASA PE ELE SI LE-A TRIMIS CATRE CLIENTI AI SAI CONTACTATI PROBABIL TOT IN TIMPUL PROGRAMULUI... ESENTIALUL ESTE CA A UTILIZAT MIJLOACELE, TIMPUL SI ACUMULARILE INTELECTUALE ALE FIRMEI LA CARE ERA ANGAJAT, PENTRU A OBTINE FOLOASE PENTRU FIRMA SA PROPRIE DE ACASA SI MA INTERESEAZA CE ACTIUNI POT INTRPRINDE IMPOTRIVA UNUI ASTFEL DE ANGAJAT? SUBLINIEZ CA AM INCHEIAT RAPORTURILE DE COLABORARE CU EL DE 2 SAPTAMANI.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:16, 16 Decembrie 2007
puteti sa-i faceti oplangere penala, pe care sa o depuneti la parchet. ... eventual contactati un avocat care sa v-o conceapa.
In primul rand trebuie sa va ganditi cum puteti proba ca informatiile v-au fost furate de angajat si ca acest furt v-a produs daune.

Mai mult daca in baza CIM, ROI si a fisei postului i se interzicea expres scoaterea anumitor informatii din firma sau folosirea acestora aveti mai multe sanse.

Cel mai greu este insa sa probati ca o anumita persoana a facut acel furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face impotriva unui angajat care a furat informatii in firma? PROTECT PROTECT CE ACTIUNI POT INTREPRINDE IMPOTRIVA UNUI ANGAJAT CARE A FURAT INFORMATII DIN FIRMA? INCA NU-MI DAU SEAMA DE DIMENSIUNEA PIERDERILOR, DEOCAMDATA AM DESCOPERIT ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare pt furt suciu florin suciu florin Buna! Lucrez la o firma de distributie, iar acuma in weekend mi s-a furat marfa din masina de servici. Autoturismul are asigurare si pt marfa din ea, ... (vezi toată discuția)
Incalcare nssm ContSters146823 ContSters146823 Fapta de a scoate cheia din contact in timpul deplasarii pe un drum national cu masina de catre pasagerul din dreapta, fapta petrecuta in timpul serviciului, ... (vezi toată discuția)