avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... licenta spiru haret
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

licenta spiru haret

buna seara,
sotia mea a absolvit facultatea de psihologie in cadrul USH promotia 2009.Cred ca situatia va este cunoscuta .m-ar interesa actiunile ce se pot desfasura pentru a forta mana reprezentatilor universitatii si ai ministerului in scopul rezolvarii rapide pozitiv sau nu a acestei situatii penibile:
-ce trebuie intreprins pentru a actiona in judecata Centrul tehnologic USH Constanta(cu bataie catre Ush Bucuresti) cu acuza de inselaciune si cerere de despagubiri pentru faptul ca au asigurat studentii permanent ca forma de invatamant respectiva ar fi acreditata(in speta psihologie id)cu scop de obtinere a foloaselor materiale (acea taxa de scolarizare.56000x1000 ron=56000000ron numai de la cei in discutie)
-ce trebuie intreprins pentru a actiona in judecata ministerul pentru tolerarea functionarii neacrditata si mai ales pentru incercarea de anulare retroactiv a unor examene deja consumate (chiar si diplome deja emise cu antetul lor)
Sper ca aceste actiuni vor determina trezirea din letargie a ministerului si reprezentantilor asa zisei universitati in scopul definitivarii situatiei legal fie favorabil,fie defavorabil studentilor,caz in care universitatea trebuie sa despagubeasca studentii astfel incat sa dispara ,iar cei responsabili din minister sa plateasca si sa mearga unde trebuie ,adica la arest sau cel putin sa dispara din minister .
De asemeni mi-ar fi de folos sa-mi recomandati un avocat sau o serie de avocati care s-ar putea ocupa de asa ceva ,fapt fara precedent in Romania
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:57, 28 Septembrie 2010
Inainte de a va lansa in strategia de actionare in instanta,analizati cu multa atentie ca este o situatie atat de complexa si de confuza,incat factorii decizionali,de 2 ani de zile nu pot gasi o solutionare
In cauza sunt mai multe dispozitii succesiv promovate,care suspenda/anuleaza/
repun in drepturi absolventii ush
Este o situatie confuza,datorata complexitatii si multitudinii de dispozitii contradictorii,care deja a ajuns sa fie ridicola si penibila
Este una dintre exceptiile de la regula elementara,in care o autoritate a statului respectiv MECT acorda unei dispozitii ,aplicabilitate retroactiva
La haosul care ne inconjoara,este si normal ca nimeni sa nu isi mai indrepte atentia si in aceasta directie
Parcurgeti cu atentie site-urile dedicate acestei situatii,si veti constatata ca deja exista o hotarare irevocabila dispusa de ICCJ
Suplimentar , sunt demarate demersurile pentru o actiune de proportii in instanta ,la care au inteles sa participe si isi aduc aportul absolventi si nu numai ,din toata tara
minunat ,doar ca tehnic vorbind nu se inghesuie nimeni sa creeze o cale.problema e ca e o generatie cu diploma si o alta generatie care nu are diploma si realmente ministerul face concurenta neloiala angajatilor sai eliminind o mare parte din ocupanti ai posturilor folosind acest criteriu
Avand in vedere dezinteresul autoritatilor implicate ,care nu cad de acord asupra modalitatii de solutionare,este evident ca ,in final instanta de judecata va ajunge sa fie investita cu autoritatea sa solutioneze conflictul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)