avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... credit bancar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

credit bancar

In cazul unui credit ipotecar facut in timpul casatoriei(titularul de credit fiind sotul),daca in urma partajului banca vinde imobilul si mai raman de platit bani,ratele vor fi fixate tot pe numele titularului de cont ,adica sotului?Mi se va cere si mie sa platesc bani pt rate sau doar sotului?Cine va fixa aceste rate banca sau instanta?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 22:51, 24 Septembrie 2010
de ce sa vanda banca imobilul? nu ati achitat ratele? ptr ca intr-un partaj, unul dintre soti obtine imobilul si implicit cu plata ratelor in continuare si-i achita fostului sot o sulta reprezentand 1/2 din contravaloarea ratelor achitate impreuna.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie: Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)
Partaj, credite elenusht elenusht Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Suntem in proces de divort eu si sotul meu. am incercat sa avem o mediere in ceea ce priveste bunurile insa ... (vezi toată discuția)
N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)