avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bugetar cu al doilea servici la particular
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bugetar cu al doilea servici la particular

Am o sora care lucreaza ca bugetar la Hematologie cu carte de munca si mai are conventie civila cu Mc. Donalds. Am auzit ca find bugetara, nu are voie la al doilea servici la particular. Poate e doar un zvon, nu stiu... Va multumesc pentru raspuns:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 25 Septembrie 2010
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea - art.35 alin.1 C.mun.

Este admisibil cumulul de funcţii atât în sectorul public, cât şi în sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)
Cumul de functii alexandru.jolobai alexandru.jolobai Bună ziua, o rugăminte pentru a mă ajuta în clarificarea unei situaţii. Sunt angajat cu normă întreagă la şcoală(titular prin concurs). Am obţinut, ... (vezi toată discuția)
Pot sa lucrez la doua firme cu capital majoritar de stat in acelasi timp? marion007 marion007 LUCREZ LA HIDROELECTRICA SI AM SI UN POST DE PROFESOR,SE POATE LA AMBELE CU NORMA INTREAGA SI CE COD ESTE, UNDE AFU MAI MULTE DETALII.VA MULTUMESC!:) ! (vezi toată discuția)