avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat urbanism

Buna seara, doresc si eu o informatie legata de certificatul de urbanism al unui teren. Mai exact, vreau sa stiu daca-l pot obtine in lipsa neplatirii impozitului aferent terenului.

"Umila" mea parere este urmatoarea (doar imi dau cu presupusul): se poate elibera certificatul, insa obtinerea autorizatiilor de constructii, nu.


Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cicudaf , utilizator 01:18, 18 Decembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Stimate domn, imi cer mii de scuze ca va contrazic, dar nu vad de unde deduceti dvs. lipsa titlui de proprietate.

Detin toate actele terenului, mai putin intabularea. Si bineinteles, imi lipseste certificatul de urbanism, pentru care am si creat acest subiect.

Din actele necesare, cele puse de dvs., inteleg ca nu este nevoie de vreo dovada a platii impozitului. Totusi va rog sa-mi si confirmati acest lucru.

Multumesc.
Da, nu stiu sa va fie necesar un astfel de document.
Nu reiesea de nicaieri ca nu aveti titlu.
Multumesc frumos pentru raspunsul dvs. Daca mai poate adauga cineva ceva, il rog s-o faca.
Parerea dvs este corecta, puteti obtine certificatul de urbanism.

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie fara autorizatie de constructie rouacasiope rouacasiope Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca e posibila intabularea unui imobil, edificat in anul 1980, fara autorizatie de constructie. Din certificatul fiscal pe ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate casa si teren ecaterina_mona_dumitru ecaterina_mona_dumitru Buna ziua In anul 1996, in 21.02 am primit de la Consiliul Local Visani, jud. Braila aviz pt construirea unui imobil pe terenul proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)