avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract de mandat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract de mandat

Pentru rezilierea unui ctr de mandat intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si la ANAF, este necesara inregistrarea notificarii de reziliere a contractului si la ANAF de catre una din partile contractante si daca da, cine face notificarea la ANAF mnadatarul (imputernicitul) sau mandantul (cel care imputerniceste) ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: torex2 , utilizator 20:54, 28 Septembrie 2010
Cine doreste rezilierea contractului va face notificarea.
mai o nelamurire trebuie inregistrata si la anaf notificarea sau numai intre parti ?

multumesc mult
Nu se intetege clar se notifica doar partile intre ele sau trebuie sa se notifice si ANAF-ul ?
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
torex2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de brokeraj branoiuionut branoiuionut Buna ziua, am incheiat o polita de asigurare la masina si firma de asigurari mi-a dat un document mandat de brokeraj sa semnez.Astept un raspuns cum sa anulez ... (vezi toată discuția)
Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Notificare de reziliere Badger Badger Buna ziua, Ma intereseaza sa pot face dovada unei notificari de reziliere ce priveste un ctr. de mandat, precizez ca mandantul nu vrea sa imi inregistreze ... (vezi toată discuția)