avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare de Reziliere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare de Reziliere

Buna ziua,

Ma intereseaza sa pot face dovada unei notificari de reziliere ce priveste un ctr. de mandat, precizez ca mandantul nu vrea sa imi inregistreze notificarea sau sa imi semneze de primire, care sunt metodele prin care pot sa ii notific si sa raman cu dovada notificarii (am inteles ca prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire dar nu mi se pare cea mai buna dovada mandantul putand sa sustina ca le-a fost trimis un alt document prin scrisoare), sunt si alte metode, care ar fi cele mai bune?

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2009
Badger, utilizator
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:20, 2 Aprilie 2009
ati putea incerca printr-un executor judecatoresc cred. sau pe confirmarea de primire sa specificati reziliere contract de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de mandat Badger Badger Pentru rezilierea unui ctr de mandat intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si la ANAF, este necesara ... (vezi toată discuția)
Forma transmitere notificare radu_mc radu_mc daca transmit o notificare prin fax, cum pot dovedi apoi ca cealalta parte a primit notificarea? cealalta parte poate spune ca a primit altceva in loc de ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi transmisa o notificare debitorului ? rolex rolex In cadrul unui contract comercial o clauza prevede ca creditorul poate cere unilateral prin notificare inaintata prin executorul judecatoresc ca contractul ... (vezi toată discuția)