Buna ziua. Studiind anexa la Decretul 92/1950, in dreptul persoanei a carui imobil a fost nationalizat, se mentioneaza ca expropriate patru apartamente. Ce sa inteleg, ca s-au nationalizat doar patru apartamente (existente la etaj, imobilul fiind mai mare, avand cinci spatii comerciale la parter). In dreptul altor proprietari nationalizati, apare "imobil complet", lucru ce ne-a derutat in privinta suprafetei expropriate, ce ar face obiectul decretului de nationalizare.
Cu stima
In procesele verbale de nationalizare sunt indentificate ce apartamente au fost nationalizate, dar de regula se nationaliza tot imobilul.Aceste P.V. se afla in arhiva unitatii care administra imobilele .
Buna ziua. Aceste procese verbale sunt de negasit, au disparut din dosarul imobilului. Am cautat peste tot, la primarie, la arhivele statului locale si nationale, la Consiliul Judetean, la CFunciara. Credeti ca voi avea probleme in cazul unui proces in revendicare, pentru ca eu nu pot demonstra suprafata nationalizata din imobil, iar formularea din anexa imi este defavorizanta. Nu se mai gaseste nici macar actul de proprietate(contract de vanzare-cumparare).
Cu stima