avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia Economica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia Economica

Buna seara,
am si eu o problema sa pot zice am primit acest mail astazi , ce parere aveti cineva imi face o farsa sau este chiar adevarat am instalat sisteme de operare numai la prietenii care nu stiau sa instaleze , si foarte multe persoane nu folosesc windows cu licenta deoarece este criza si sunt foarte scumpe acele cd-uri
Va Multumesc si astept un raspuns

Flag this message
Politia economica
Saturday, September 25, 2010 8:22 PM
From:
This sender is DomainKeys verified
"Radu Solomon" <radu.solomon@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx@yahoo.com
Pregateste-te ! Politia economica va veni la tine. Ai instalat deja prea multe sisteme pirat. Esti filat !

Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:24, 27 Septembrie 2010
pare a fi o farsa, o gluma.
sunt convinsa ca este o gluma,politia ec.nu procedeaza asa (te avertizeaza prin mail!!!),dar fiti atent ca cel care a facut aceasta gluma va poate chiar reclama.
si ma intreb de ce tocmai mie am gasit aceea persoana pe facebook din cate am vazut este din constanta , nu cunosc pe nimeni din constanta , multi mi-au zis politia niciodata nu trimite mail-uri cand vin , daca ar trimite toti infractorii ar fugii de acasa :) , sincer ma cam speriat putin chestia asta :(
uscaturi sunt si in viata reala si in cea virtuala.multa bafta.
:))

Alte discuții în legătură

Cadou!!!-plangere penala??? Cornelia-Amanda Cornelia-Amanda In ianuarie am primit un telefon cadou dar intre timp,mai exact acum 2 saptamani,am pierdut telefonul...si m-am dus la politie(politia de la camin) sa anunt ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit ContSters248292 ContSters248292 Buna seara ! Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. Dar totul a inceput in urma cu doua zile, cand am fost sunata de un agent de politie care mi-a transmis ca ... (vezi toată discuția)
Mascatii la un nevinovat pici80 pici80 am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polir\\tie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost ... (vezi toată discuția)