am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polirtie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost acasaau venit la el mascatii..nu au avut nici mandat de aducere..nimic nimic nimic...politistul de la politia locala in cele din urma a zis ca numai a vrut sa l sperie un pic..ca sa nu mai comite infractiuni...
a fost legal venirea mascatiilor? parerea mea este ca a fost o gluma proasta,deoarece stam la sat..oamenii din sat,vecinii,parintii ei....barfe barfe barfe.....
sa depuna plangere impotriva politistului?
Daca organele de politie au intrat in domiciliu, inseamna ca au efectuat o perchezitie iar aceasta perchizitie se face cu autorizarea procurorului, in baza unui mandat de perchezitie, ceea ce inseamna ca a fost legala interventia politiei.
au intrat in curte,nu au facut perchezitie,nu au avut nici un mandat...absolut NIMIC
numai a zis pt parintii lui ca acuma se duc la puscarie....in cealalta zi nu sa intamplat absolut nimic
o GLUMA a politistului
Este greu credibil ca deplasarea la domiciliul unei persoane si patrunderea intr-o proprietate privata sa fie facuta de catre politisti fara motive intemeiate
Daca apreciati ca nu exista motive intemeiate pentru a justifica atitudinea politiei locale,
sesizati oficial conducerea inspectoratului de politie,pentru a fi informati concret despre practicile angajatilor despre modalitatea de incalcare responsabilitati si obligatii profesionale ,inclusiv utilizarea abuziva a mijloacelor de deplasare si carburantului aferent
gigelas
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Imi pare rau,dar ati uitat ca astfel de "intrari in forta" cu destinatar gresit...au mai fost cu ceva timp in urma ? Paremi-se ca pe la Constanta,mai recent.S-a luat vreo masura impotriva cuiva ? NU !
Eu,cunosc zelul unora dintre cei in uniforma...care se cred D-zeu pe Pamant...si fac tot ce doresc,fiind "acoperiti"ca sunt "oamenii legii".
Daca ii cunoasteti,ii puteti intreba personal,cand nu sunt in uniforme...X-(
Perchezitie auto
gaby20002
Buna ziua . As vrea sa stiu daca politistii de sectie ( siguranta si incredere) sau cei de la rutiera au dreptul sa controleze in interiorul masinii fara ... (vezi toată discuția)