am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polirtie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost acasaau venit la el mascatii..nu au avut nici mandat de aducere..nimic nimic nimic...politistul de la politia locala in cele din urma a zis ca numai a vrut sa l sperie un pic..ca sa nu mai comite infractiuni...
a fost legal venirea mascatiilor? parerea mea este ca a fost o gluma proasta,deoarece stam la sat..oamenii din sat,vecinii,parintii ei....barfe barfe barfe.....
sa depuna plangere impotriva politistului?
tgeorgescu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca zici ca face infractiuni ar trebui sa se lase de ele si sa traga concluzia ca data viitoare mascatii vor veni sa-l salte, nu sa-i bage mintile-n cap. Sau crede ca poate comite infractiuni pe banda rulanta si sa nu pateasca nimic? Eu daca as fi in locul lui as privi venirea mascatilor ca pe un avertisment amical si as lasa balta plangerile si gainariile. Daca nu ziceai ca face infractiuni, as fi zis si eu ca a fost o gluma proasta, dar asa macar are un scop educativ.
Daca toti borfasii ar avea astfel de preavize, unii dintre ei s-ar opri din gainarii inainte de a fi cazul sa ajunga la inchisoare.
Perchezitie auto
gaby20002
Buna ziua . As vrea sa stiu daca politistii de sectie ( siguranta si incredere) sau cei de la rutiera au dreptul sa controleze in interiorul masinii fara ... (vezi toată discuția)