avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mascatii la un nevinovat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mascatii la un nevinovat

am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polirtie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost acasaau venit la el mascatii..nu au avut nici mandat de aducere..nimic nimic nimic...politistul de la politia locala in cele din urma a zis ca numai a vrut sa l sperie un pic..ca sa nu mai comite infractiuni...
a fost legal venirea mascatiilor? parerea mea este ca a fost o gluma proasta,deoarece stam la sat..oamenii din sat,vecinii,parintii ei....barfe barfe barfe.....
sa depuna plangere impotriva politistului?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:34, 14 Decembrie 2012
Fiecare poate decide pt.sine. Eu,nu m-as lasa calcat in picioare de niste derbedei zelosi,cu orice risc...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca zici ca face infractiuni ar trebui sa se lase de ele si sa traga concluzia ca data viitoare mascatii vor veni sa-l salte, nu sa-i bage mintile-n cap. Sau crede ca poate comite infractiuni pe banda rulanta si sa nu pateasca nimic? Eu daca as fi in locul lui as privi venirea mascatilor ca pe un avertisment amical si as lasa balta plangerile si gainariile. Daca nu ziceai ca face infractiuni, as fi zis si eu ca a fost o gluma proasta, dar asa macar are un scop educativ.

Daca toti borfasii ar avea astfel de preavize, unii dintre ei s-ar opri din gainarii inainte de a fi cazul sa ajunga la inchisoare.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie auto gaby20002 gaby20002 Buna ziua . As vrea sa stiu daca politistii de sectie ( siguranta si incredere) sau cei de la rutiera au dreptul sa controleze in interiorul masinii fara ... (vezi toată discuția)
Politist partas la acoperirea hotului- am cerut perchezitie la hot - politistul a instiintat hotul sa dispara cu lucrurile furate.. dorudoru dorudoru Mai acu 3 luni am reclamat unui post de politie de la tara ca un neam,,verisor mia luat impotriva vointei mele lucruri din casa. televizorul mi la luat ... (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara ilegala? DrAGoS80 DrAGoS80 Buna ziua! Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema: Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)