avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... eu si euriborul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

eu si euriborul

Daca un credit este cu dobanda varialibala, inaintea aplicarii OUG 50, nu trebuia raportata dobanda creditului la Euriborul din iunie si apoi sa aplice OUG?Dupa cum mi-au prezentat la banca in actul aditional dobanda ramane acum aceeasi, dar va creste cand va urca euriborul. Le-am lasat notificare ca nu sunt de acord sa semnez pana ma lamuresc. In cat timp trebuie sa le dau un raspuns daca am primit notificarea in 18?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 08:28, 27 Septembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca nu ati fost de acord cu clauzele actului aditional, termenul de 15 zile se suspenda pana la solutionarea notificarii dumneavoastra de catre banca, iar in cazul in care apelati la instanta de judecata, pana la solutionarea definitiva a cauzei.
Cu stima!
Buma seara,
Raspunsurile dvs. ne sunt de un real folos, drept pentru care va multumesc. In notificare am scris doar ca nu sunt de acord sa semnez un act pe care nu am apucat sa-l studiez, de aceea va intreb daca ar trebui sa notific iar banca in legatura cu dobanda.? Trebuia raportata la euriborul din iunie inainte de a se aplica oug 50?
multumesc mult
olimpiupop a scris:

Daca un credit este cu dobanda varialibala, inaintea aplicarii OUG 50, nu trebuia raportata dobanda creditului la Euriborul din iunie si apoi sa aplice OUG?Dupa cum mi-au prezentat la banca in actul aditional dobanda ramane acum aceeasi, dar va creste cand va urca euriborul. Le-am lasat notificare ca nu sunt de acord sa semnez pana ma lamuresc.

dobanda conform oug 50/2010 nu poate ramane aceeasi. are alt mod de calcul, indiferent de ce spune anpc-ul.

va lamuriti aici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 marius007 marius007 Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)
Marja bancii este negociabila conform oug 50/2010 Diana1971 Diana1971 In urma OUG 50/2010, m-am prezentat la banca unde am semnat actul aditional cu obiectii, in care nu am fost de acord cu marja bancii de 6,21%, in speranta ca ... (vezi toată discuția)
Aplicare og 50 pt un credit ipotecar mayajacqueline mayajacqueline Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar. situatia se prezinta in felul urmator: In contractul de ... (vezi toată discuția)