avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OPC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OPC

Am lasat la banca o notificare prin care ii anuntam ca nu sunt de acord sa semnez si, deoarece nu inteleg termenii din contract ,am mers la OPC sa intreb daca ma pot ei lamuri in privinta asta si o d-na mi-a zis ca ei nu au personal specializat in astfel de probleme, ca domeniul bancilor e vast si nu ma poate ajuta. Stau si ma intreb: atunci cum pot controla si amenda bancile daca ei habar nu au?Sau sunt mana in mana cu ele si nu mai voiau o reclamatie in plus? Se poate chiar sa nu stie ?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 23:05, 25 Septembrie 2010
Faceti sesizare scrisa catre OPC si dansii sunt obligati sa va raspunda daca banca a facut un abuz sau nu. Ce v-a spus acea doamna se numeste pe romaneste abureala.
olimpiupop a scris:

,am mers la OPC sa intreb daca ma pot ei lamuri in privinta asta si o d-na mi-a zis ca ei nu au personal specializat in astfel de probleme, ca domeniul bancilor e vast si nu ma poate ajuta. Stau si ma intreb: atunci cum pot controla si amenda bancile daca ei habar nu au?Sau sunt mana in mana cu ele si nu mai voiau o reclamatie in plus? Se poate chiar sa nu stie ?

poate asta e adevaru':rolleyes::rolleyes: ... ala subliniat... poate din cauza c-au lucrat mai mult cu... biscuiti expirati... lipsa eticheta de pe raft... chestii d-astea:rolleyes:
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata din cont bancar neautorizata colyro colyro Buna seara Ma aflu in ipostaza in care nu stiu cum sa reactionez. In urma cu putin timp am cumparat produse de la emag cu cardul si pe unele le am ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Datorii fotolist fotolist buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu ... (vezi toată discuția)