avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce profil sa aleg?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce profil sa aleg?

Buna seara! Am nevoie urgent de un sfat. Am terminat Administratia Pulbica acum 8 ani la Pitesti si lucrez in prezent la o intreprindere X (energie electrica) ca operator calculator. Trebuie sa urmez un curs de master apropiat de acest domeniu Sa incerc la (Ingineria si managementul integrat al mediului in activitati industriale) sau sa merg numai pa Management in afaceri? Sau stiti cumva despre un cursdespre acest domeniu. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:34, 26 Septembrie 2010
Alegerile de acest fel,nu se fac ca urmare a unor sfaturi,aici este vorba despre doua aspecte: domeniul fata de care sunteti atras cel mai mult si care vi se potriveste si motivatia financiara(care pentru unele persoane este pe primul plan)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat! fanel fanel Am terminat facultatea de Stiinte Economice si Administrative Pitesti Specializarea Administratie Publica la Pitesti (4 ani) si lucrez ca operator date la o ... (vezi toată discuția)
Ce facultate sa aleg M. V. M. V. Buna seara! Am absolvit o facultate si un master, dar vreau sa ma inscriu la a doua facultate si nu sunt hotarata. Am terminat facultatea de geografia,iar ... (vezi toată discuția)
Master in economie sau licenta in drept? Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua! Va rog mult ca-n limita timpului disponibil sa ma ajutati cu niste sfaturi de care am mare nevoie. In primul rand sa va zic cate ceva despre mine: ... (vezi toată discuția)