cu putin tinmp in urma sa dat hotararea si suna cam asa:În baza art.87 al.1 din OUG 195/02 cu aplicarea art.74 lit.a,c, 76 lit.d Cp Condamnă pe inculpatul ªtefan Claudiu Ionel la pedeapsa de 6 luni închisoare. În baza art.81 Cp Dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe durata termenului de încercare prev.de art.82 Cp, de 2 ani şi 6 luni închisoare. Atrage atenţia inculpatului asupra disp.art.83 Cp. Face aplicarea art.64 lit.a teza II, lit.b Cp, 71 al.5 Cp Obligă inculpatul la 400 lei cheltuieli judiciare statului, din care 200 lei onorariu avocat oficiu. Cu apel. Soluţionare. ce trebui sa fac si cand pot da de permis. va multumesc.#-o
Poti da examenul dupa 6 luni de la executrea pedepsei cu privare de libertate sau daca primesti amenda penala.In cazul pedepsei cu suspendare trebuie sa treaca 1 an de la ramanerea definitiva a hot. judecatoresti.Scoala de soferi poti sa o faci mai repede.
Hotarare
ralu_k23
Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o:
Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)