avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cand pot da de permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cand pot da de permis?

cu putin tinmp in urma sa dat hotararea si suna cam asa:În baza art.87 al.1 din OUG 195/02 cu aplicarea art.74 lit.a,c, 76 lit.d Cp Condamnă pe inculpatul ªtefan Claudiu Ionel la pedeapsa de 6 luni închisoare. În baza art.81 Cp Dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe durata termenului de încercare prev.de art.82 Cp, de 2 ani şi 6 luni închisoare. Atrage atenţia inculpatului asupra disp.art.83 Cp. Face aplicarea art.64 lit.a teza II, lit.b Cp, 71 al.5 Cp Obligă inculpatul la 400 lei cheltuieli judiciare statului, din care 200 lei onorariu avocat oficiu. Cu apel. Soluţionare. ce trebui sa fac si cand pot da de permis. va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 15:01, 26 Septembrie 2010
Permisul a fost anulat. Se poate da un nou examen dupa un an. Asta este! Nimic nu se petrece fara consecinte. :sorry:
cineva mia spus ca se poate da in 6 luni, si nu stiam sigur.
Poti da examenul dupa 6 luni de la executrea pedepsei cu privare de libertate sau daca primesti amenda penala.In cazul pedepsei cu suspendare trebuie sa treaca 1 an de la ramanerea definitiva a hot. judecatoresti.Scoala de soferi poti sa o faci mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara tuturor as vrea sa știu de la dvs pot sa părăsesc țara va mulțumesc frumos Adrian cubanezu Adrian cubanezu Măsuri educative În baza art.386 Cpp admite cererea Reprezentantului Parchetului de schimbare a încadrării juridice a faptei inculpatului FILIP ANDREI ... (vezi toată discuția)
Hotarare ralu_k23 ralu_k23 Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o: Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)
Cat se presupune ca trebuie sa stau pe bara dupa raspunsul urmator: MihaiAlexandru361 MihaiAlexandru361 Salutare tuturor , pe 10 ianuarie am avut procesul penal si am primit in sfarsit un raspuns dupa ce am asteptat 1 an si 2 luni. Problema mea a fost ca am ... (vezi toată discuția)