avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in mediul rural
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in mediul rural

Buna ziua,
Sunt proaspat absolvent al scolii postliceale de asistenti medicali balneofizioterapie si locuiesc in provincie. Acolo nu sunt cabinete de fizioterap[ie ca sa ma angajez, asa ca m-am gandit sa deschid un PFA. Am gasit spatiu dat de primarie, mi se ia chirie, dar nu am inca tot ce imi trebuie ca aparate. Mentionez ca sunt pensionat medical gradul III cu handicap gradul II. Ce acte trebuie sa intocmesc pentru a deschide o afacere? Am legatura cu o doamna doctor din alta localitate care vrea sa sa se asocieze cu mine, dar lucreaza la stat. Doamna ii trimite pacienti doar. Cum pot atrage fonduri europene de la primarie sau de unde? Asta pentru aparatele necesare. Ce contract sa imi fac? Ce trebuie sa platesc la stat daca sunt cu handicap gradul II? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Înființare cabinet individual detectiv particular 0032 0032 Doresc să deschid un astfel de cabinet, însă am următoarea nelămurire. Legea 329/2003, Articolul 2, alin. 3 : ”Conducătorii executivi ai ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical fizioterapie MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati!Asistentii medicali au voie sa-si deschida cabinete particulare pentru tratamente medicale?Sunt asistent medical principal ... (vezi toată discuția)
Sala fizioterapie Armand2ro Armand2ro Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)