avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire sau schimb de teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire sau schimb de teren

avem un teren de 2ha intravilan. acest teren este intabulat pe bunici ,cu extras de cf in regula. pe mijlocul terenului exista o epuratie care apartine primariei fiind domeniu public . acest teren este de 23ari si nu este intabulat pe primarie ci pe bunici.ce posibilitati avem? putem sa cerem despagubire sau numai schimb de teren?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:49, 26 Septembrie 2010
puteti solicita un alt teren in aceeasi suprafata dar in alt loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate valery valery Am primit un titlu de prorprietate in care terenul apare in extravilan, insa eu stiu si asa apare si in cartile funciare ca terenul fiind in intravilan. Cum ... (vezi toată discuția)
Probleme proprietate pamant - rog ajutor urgent bellphegor bellphegor va rog spuneti-mi ce si cum sa fac am o mare problema cu un pamant intravilan intr-un oras din nordul tarii parintii mei au avut 0,64ha pamant intravilan , ... (vezi toată discuția)