avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire 322-7
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire 322-7

Exista prima sentinta irevocabila prin care am obtinut constatarea nulitatii unui contract de concesiune emis de primarie catre un tert, constatindu-se ca terenul ne apartine.
Cea de a doua sentinta irevocabila este in revendicare pentru terenul ce a facut obiectul concesiunii si demolarea gardului ridicat de tert dupa ce a obtinut concesiunea.
Tertul a cerut revizuire pe 322-7 solicitind anularea celei de a doua sentinte invocind ca ar fi acelasi obiect, astfel, dupa constatarea nulitatii terenul ar fi revenit la situatia initiala.
Gardul inca nu a fost demolat, neavînd acces la teren.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:11, 26 Septembrie 2010
ca temei de drept invocat este admisibil.
NU AM INTELES, SE VA ANULA CEA DE A DOUA SENTINTA?
un tert a solicitat o revizuire? mai exact acesta nu a fost parte in niciunul dintre dosare? nu cred; tertul este cel ce a obtinut admiterea actiunii in revendicare asupra aceluiasi teren pe care d-voastra l-ati obtinut anuland contractul de concesiune al tertului; daca in cadrul actiunii in revendicare, introdusa ulterior actiunii in anulare, tertul s-a judecat in contradictoriu cu d-voastra, nu e nevoie de revizuire- tertul este acum proprietar; asta daca am inteles eu bine cele scrise de d-voastra. daca nu...
avocat Cristina Popescu
PRECIZEZ, EU AM CÎSTIGAT REVENDICAREA DUPÃ CE AM ANULAT CONTRACTUL DE CONCESIUNE, TERTUL A FOST PARTE IN AMBELE DOSARE.
Motivul de revizuire nu se verifica. Nu exista identitate de obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 procese verbale aceeasi problema neea neea buna ziua,am o intrebare; anul trecut s\'a emis un proces verbal de constatare si sanctionare pentru un gard. Procesul verbal a fost atacat in ... (vezi toată discuția)
Actiune cedo alf99 alf99 In cadrul unui proces avut pe dreptul de proprietate asupra unui imobil, eu fiind cumparator pe baza legii 112 am cistigat definitiv si irevocabil la ICCJ, In ... (vezi toată discuția)
Nulitate recurs mihaimir mihaimir Va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care o cerere de recurs nu cuprinde contul bancar al intimatului, desi contine nr de inmatriculare in RC si ... (vezi toată discuția)