Buna seara!
Am primit o citatie de la o unitate de politie din Bacau( nu se precizeaza care, doar strada unde trebuie sa merg), dar la sectiunea "in calitate de..." si " in cauza privind..." nu scrie absolut nimic!
La finalul citatie scrie ca am dreptul la un aparator si asta m-a cam impacientat pt ca nu am fost implicata in nimic, nici ca martor macar!
Am incercat sa aflu cu ce se ocupa camera unde trebuie sa ma duc dar nu am putut afla nimic!
ar trebuie sa ma ingrijorez?
Prezentati-va la acea unitate de politie si veti vedea despre ce este vorba.Aveti dreptul sa nu declarati nimic,aveti dreptul de a va angaja un avocat.
Daca aveti stiinta ca nu ati incalcat dispozitiile in vigoare ,nu sunteti implicata in cercetarea unei cauze,nu aveti motive sa va impacientati pentru primirea citatiei
Va revine obligatia sa va prezentati la termenul comunicat si in raport de situatie,
aveti dreptul legal prevazut ,ca in situatia in care apreciati ca nu stapaniti cunostiintele necesare,puteti solicita organului de cercetare sa dispuna un nou termen ,la care sa veniti insotita de aparator
Nu, avocat nu este cazul sa va luati deocamdata pana nu aflati despre ce este vorba.Odata ajunsa acolo nu declarati nimic si nu raspundeti la nici o intrebare , luati doar act despre motivul citatiei iar ulterior va puteti angaja un avocat daca considerati ca v-au fost lezate drepturile, imaginea etc.