In decursul zilei de joi 23 septembrie , am fost oprit de catre un echipaj de politie cu motivul ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului . In primul rand politistul care m-a abordat nu s-a legitimat iar cand i-am comunicat ca era galben ,nu rosu cum a declarat el mi-a spus ca daca nu recunosc o sa-mi dea 60 de zile plus retestare , nu am semnat procesul verbal si acum astept sa-mi vina prin posta sa depun contestatie . Eu eram singur in masina iar politistul nu a avut nici un martor si din ce stiu eu nu exista nici o inregistrare video. Am sanse la contestatie ?
In termen de 15 zile de la comunicarea PV ,formulati contestatie in care solicitati anularea acestuia
Puteti solicita depunerea probei care atesta situatia consemnata in PV
Multumesc pentru raspuns , as dori sa stiu daca chiar daca nu are martor si nici proba video ,eu tot vinovat o sa ies din toata treaba asta doar fiindca el zice ca a vazut asa si eu eram singur in masina si n-am un martor al meu?
Am primit procesul verbal prin posta iar acolo este trecut ca martor un oarecare individ , desi eu n-am vazut sa opreasca nici un martor si nici sa vorbeasca cu cineva politistul ..e normal asa ceva?