Problema consta in urmatoarele: am intrat in intersectie la culoarea galbena a semaforului, am avut ghinion ca opus se afla o masina a politiei care astepta sa treaca la verde si m-a oprit. Am recunoscut ca am trecut la galben, n-am avut obiectiuni, stiam ca primesc amenda dar....stupoare.Am primit pv care avea trecut ca am trecut la rosu si ca echipajul a facut manevra de evitare a impactului la trecerea mea ca sa para fapta mai grava. Consemnare total neadevarata. La martor asociat a trecut 2 nr. de masina ( in loc de nume si prenume de persoana) care probabil erau atunci in intersectie, n-a semnat nimeni la rubrica martor asociat.
Nici nam mai citit pv=ul am zis ca asta e .. am gresit mi-a luat permisul dar vad ca nu e corect si a trecut o minciuna.#-o Cum sa evite impactul cind el statea pe loc si astepta sa trec eu.In pv nu mi s-a trecut meseria si locul de munca.Martorul nu poate fi o masina, ci un om. Exprimare de politist trecuta in pv: ,,... autospeciala MAI fiind nevoita sa efectueze manevre de evitare a impactului...” Cum? Avea suflet? Avea carnet? Ce numar avea masina? De ce nu l-a trecut in pv? Echipajul avea ordin de servici? Erau in misiune? sau doar treceau spre casa? Cum il cheama pe cel care era la volan? Poate era beat?
Cand s-a petrecut acest eveniment? Ati semnat procesul verbal? Trebuie sa faceti o contestatie a procesului verbal la judecatorie in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal.
In mod sigur sunt intrunite cauzele de nulitate prev.la art.16 si urm.din Og nr.2/2001,deci aveti motiv sa contestati in termenul legal de 15 zile procesul verbal, la instanta competenta teritorial.
Succes !
Aveti sanse mari de anulare a procesului verbal de contraventie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Anulare pv
ShoguNu
buna ziua, de curand am reusit sa raman fara permis pe motiv ca am trecut pe rosu...ma deplasam pe Stefan cel Mare de la Piata Victoriei spre Obor, in dreptul ... (vezi toată discuția)