Am nevoie de un sfat,va rog tare mult!
Societatea la care lucrez se ocupa cu importul si distributia de ventilatoare.Marfa o importam din Spania si apoi o facturez clientilor,pana aici totul e ok,dar am o problema,un client doreste sa i se factureze produsele direct din Spania,adica sa nu mai intermediem noi toata operatiunea.Ne-am inteles cu cei din Spania si i-au facut factura,clientul a si platit=o.Acum cei din Spania trebuie sa ne factureze noua marja noastra si eu le-am zis sa ne faca o factura de reduceri comerciale pe suma care ne revine noua ca marja si eu sa bag acea factura in contabilitate pe cont 709,este bine asa?Factura o sa aiba valoarea cu minus,atunci o sa mi se scada din venituri practic din vanzare.Si eu vreau inversul adica sa diminuez datoria sa o inregistrez pe 609?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.