am stat cu gazda o perioada, cu proprietara in apartament. cand am plecat, am lasat acolo cateva bunuri si a ramas ca ma voi intoarce sa le iau. proprietara nu a avut nimic impotriva. dupa trei luni m-a sunat si mi-a zis ca ii datorez o suma de bani pe aceasta perioada pe care eu nu am stat la ea. am mentionat ca nu ii voi plati, din moment ce nici nu am stat iar ea mi-a zis ca nu imi va inapoia bunurile. nu avem incheiat un contract de inchiriere iar eu am inca cheile de la apartament. cum sa fac sa-mi recuperez bunurile? pot sa merg la politie? deoarece pe cale amiabila nu se poate ajunge la nici o intelegere cu ea.
Nu prea e ok ce ai facut tu. Adica si la depozite platesti chirie. In esenta tu nu ai platit dar te-ai folosit de casa ei. Stii pe cineva la camin care, legal, nu plateste taxa de camin dar ocupa camera cu bunurile lui?
Iti poti lua bunurile de acolo, sigur... Dar in instanta, nu stiu cine ar castiga, daca s-ar ajunge acolo. Tind sa spun ca nu tu.
Trimite-i o notificare in care ii pui in vedere ca in data de ... la ora de... te vei prezenta pentru ridicarea bunurilor personale.... (si cand crezi ca a primit-o dai un tel. si ii spui ca in cazul in care va refuza restituirea urmatorul drum il faci la politie cu o plangere pentru abuz de incredere).
Da, ma rog... ea poate da explicatii logice si abuz de incredere pentru ceva haine, poate electrocasnice... nu prea pateste nimic femeia... mai ales ca poate argumenta ca nu i s-a platit chiria sau ca asa le-a fost intelegerea, ea sa tina bunurile gaj pana la plata chiriei... E usor demontabil.
Poate doar sa reuseasca ceva prin faptul ca se sperie gazda si revine la sentimente mai bune.
Iar cu instiintarea, Nicoleta, depinde si de gazda, ca poate ii ascunde bunurile etc. Atunci macar ar avea castig in justitie chiriasa, dar, crede-ma, nu e placut sa-ti dispara toalele... Eu si acum ma gandesc la o pereche de manusi din piele rosie... :(( Au ramas prin Titan pe undeva. #-o