Am intampinat o problema la care nu ma steptam. Pe data de 26.iunie.2010 am facut cununia civila la primaria prahova. In termenul legal de la data casatoriei am depus actele necesare pentru acordarea sprijinului financiar si in consecinta am primit decizie prin care sunt instiintat ca plata sprijinului se va efectua in termen de 45 zile.
Surpriza este ca banii nu au venit. In urma unor discutii telefonice am primit raspunsul ca nu se mai fac plati din 3 iulie!?
Va rog, daca aveti ceva informatii sau sfaturi referitoare la modalitatea prin care pot obtine plata sprijinului.
Buna ziua !
Veti primi banii :D daca ati depus documentatia completa in termen de 30 zile de la data casatoriei ..... Ideea este ca nu se mai acorda stimulentul la incheierea casatoriilor pt casatoriile incheiate dupa aceasta data (03.07.2010) , cred ca nu au inteles bine intrebarea dvs. ....
Proces civil
Costi1P
Detin o garsoniera proprietate personala intr-un bloc de birouri. Pentru ca nu am platit cheltuielile de intretinere in valoare de 2000 lei, Locativ Serv mi-a ... (vezi toată discuția)