avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara de urmas

Buna ziua
Mama mea are 74 de ani si beneficiaza de pensie militara de urmas din anul 1984, as dori sa ma informati daca trebuie sa depuna cerere pentru recalcularea pensiei de urmas , fiindca de 2 luni a primit pensia diminuata cu aproape 100 lei , iar in aceea perioada nici nu era vorba de recalcularea pensiilor militare de urmas .

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:08, 28 Septembrie 2010
In privinta recalcularii pensiei de urmas, va rog sa accesati link-ul de mai jos si sa cititi ultimul raspuns dat de colegul de forum cazacioc:
www.avocatnet.ro/content/for...

In privinta diminuarii pensiei, mama dvs. trebuie sa se intereseze la casa de pensii care ii plateste aceste drepturi. Teoretic, diminuarea poate avea loc numai in urma emiterii unei decizii de pensie.

Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas militara kontikki kontikki Bunica mea beneficiaza de pensie de urmas dupa bunicul meu, pensionat anticipat in 1983. Din ce \"se zvoneste\", se pare ca \"s-au intamplat\" recalculari ... (vezi toată discuția)
Pensii militare de urmas - recalculare- krys_xndr krys_xndr Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca recalcularea pensiilor militare vor influenta si pensiile militare de urmas si daca in conditiile in care primesc pensie ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie maistru militar mioarapetre mioarapetre Buna ziua! Rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie. Este obligatoriu ca un fost cadru militar(maistru militar) care a iesit la pensie anul trecut la ... (vezi toată discuția)