avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie maistru militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie maistru militar

Buna ziua! Rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.
Este obligatoriu ca un fost cadru militar(maistru militar) care a iesit la pensie anul trecut la limita de varsta sa duca la Casa de pensii adeverinte pt recalcularea pensiei?Sau trebuie sa duca alte acte?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:46, 22 Septembrie 2010
Nu va obliga nimeni sa duceti adeverintele cu venituri la casa de pensii, dar este foarte bine sa le duceti daca doriti un cuantum mai mare al pensiei. Sper ca doriti un cuantum mai mare al pensiei. :)

Accesati link-ul de mai jos si cititi raspunsul dat de colegul de forum cazacioc unei intrebari asemanatoare.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara de urmas SUCIU_CRISTINA SUCIU_CRISTINA Buna ziua Mama mea are 74 de ani si beneficiaza de pensie militara de urmas din anul 1984, as dori sa ma informati daca trebuie sa depuna cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mfrincu mfrincu am iesit anticipat la pensie militara in anul 1999 cu pensie de serviciu cf ordonantei guv nr.7/1998, din august 2000 am lucrat cu vechime neintrerupta ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare de invaliditate dumitru62 dumitru62 Buna ziua . Sunt pensionar militar de invaliditate ,gr. 3 ,din 1998 ,anual merg la reexaminare.Am depus o cerere pentru eliberarea unei adeverinte cu venituri ... (vezi toată discuția)