avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil fara tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil fara tata

Sant insarcinata , am 3 luni dar nu sant casatorita. Noul tatic este foat speriat si nu are de gand sa recunoasca copilul. spune ca e o responsabilitate prea mare si nu vrea sa o asume.Eu nu vreau sa-i apara in certificatul de nastere tata necunoscut. intrebarea mea este: Pot trece copilul pe numele tatalui meu? tata are 69 ani si este deacord. va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:35, 27 Septembrie 2010
Hm,e bunicul copilului cum sa-l treci ca tata!
N-ai auzit de incest?
Daca nu-l recunoaste el, o face instanta. La cat e de mare responsabilitatea trebuia sa se gandeasca inainte...
nu apare pe certificat necunoscut, ci doar o liniuta si doar pt o perioada de timp.
daca nu-l recunoste de buna voie, il puteti chema in judecata pt stabilire paternitate si apoi se va schimba certificatul de nastere si va apare un "tata" pe certificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare copil nascut la doua luni dupa divort mihali mihali Buna dimineata, Va rog mult ajutati-ma cu un sfat legat de urmatoarea situatie: Un copil se va naste peste doua luni dupa ce parintii sai au divortat. Tatal ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si am aflat ca tatl copilului m-a inseala si este o persoana iresponsabila cu care nu as vrea sa imi petrec restu ... (vezi toată discuția)
Este posibil tata dar fara drepturi? geraldina01 geraldina01 Problema mea este una complicata,sa zicem asa.Dupa o saptamana de cand m-am despartit de fostul iubit,am aflat ca sunt insarcinata in 13/14 saptamani.el a zis ... (vezi toată discuția)