avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcare pentru persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcare pentru persoane cu dizabilitati

Buna ziua! numele meu este Alin si am un handicap neuro-motor grav,decurand am achizitionat un autoturism pe care l-am adaptat handicapului meu,doresc sa stiu daca am dreptul la amenajarea unei parcari in imedeata apropiere a imobilului in care locuiesc si daca da atunci unde trebuie sa ma adresez ,multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:35, 27 Septembrie 2010
Da,dispozitiile L nr 448/2006 republicata,precizeaza ca si facilitate dreptul de a beneficia de spatiu de parcare special semnalizat,numai in spatii destinate paracre auto
In raport de situatia spatiilor de parcare,autorizat a dispune este serviciul specializat din cadrul primariei locale
Contactati personal inspectorii serviciului,prezentati documentele care atesta situatia mentionata si in raport de conditiile de la fata locului,acestia vor dispune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap ... Animads Animads Buna seara Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap s-a produs un accident usor. Motocicleta cu Autoturism. Motocicleta era oprita langa bordura, ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Semn parcare persoane cu handicap luca luca luca luca Semnele de parcare pentru persoanele cu handicap pot fi instalate in afara parcarilor amenajate ? Aceste \"parcari\" sunt nominale? Concret, pe strada din ... (vezi toată discuția)