avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap ...

Buna seara
Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap s-a produs un accident usor. Motocicleta cu Autoturism. Motocicleta era oprita langa bordura, in careul destinat parcarii pentru persoanele cu handicap insa o masina a efectuat gresit manevrele de parcare si a lovit motocicleta producand pagube materiale. Sunt pasibila de amenda pentru parcare pe locul destinat persoanelor cu handicap? Se considera parcare daca am oprit pentru mai putin de 5 minute pe acel loc?

Alte discuții în legătură

Avarie masina in parcarea de la cora Vivr33 Vivr33 Buna ziua, In incinta parcarii Cora Pantelimon, fiind carosabil umed si noapte am dat intr-o groapa pe care o folosesc ei drept spatiu in care planteaza ... (vezi toată discuția)
Fara permis mytyca545 mytyca545 am ramas fara permis la o tamponare in interiorul parcari kaufland desi scrie ca e parcare privata si ca nu isi asuma raspunderea pt incidente help my (vezi toată discuția)
Accident intr-un spatiu privat tionut tionut Zilele acestea m-am confruntat cu o problema . Venind cu masina la o institutie am parcat in curtea acelei institutii, curte care este spatiu privat . Din ... (vezi toată discuția)