BUNA SEARA,
In seara de 25.09.2010 ma indreptam cu autovehiculul personal catre o destinatie pentru a ridica o persoana de sex femin verisoara cu un prieten de al meu alaturi de alti 2 cu care am mers in acea seara, dupa ce am ridicat fata de la locul stabilit prietenul ei impreuna cu alti 2 ne-aurmarit in mers, au incercat sa ma depaseaza, fortzandu-ma sa fac vreo miscare gresita in mers pana la prima intersectie, acolo aveam un tir in fata unde acesta sa oprit pentru a se asigura, eu m-am oprit cu autovehicului, ocazie cu care si persoanele care ma urmareau au coborat, mi-au spart geamul din partea dreapta fata dupa care au incercat sa ma scoata si pe mine avara din masina tragand practic de mine, prietenul care se afla pe partea din dreapta fata fiind zgariat de cioburi pe fata, in cele din urma am reusit ssa plecam fiind in continuare urmariri, timp in care am sunat la 112 si am depus plangere pe raza localitatii unde sa intamplat fapta respectiva, au trecut 2 zile politisul de la sectia aceea ne-a spus ca ne va contacta in urmatoarele zile dar nu a facut-o, nu ne-a dat nimic la mana ca plangerile au fost inregistrate si la dosar nu au pus probele sau nici macar sa se vada poza sau sa se uite la geam daca a fost spart, nu prea il interesa fapta in sine pe politist, din ce mi-amn dat eu seama el ii cunostea pe faptasi avandu-se bine cu tatal unui dintre ei contactandu-l chiar in aceea seara si vorbin cu el la telefon, am auzit la o zi dupa aceea ca politistul ia luat persoanei permisul care ma urmarit fiindu-i inapoiat la sosirea tatalui, ce ar treui sa fac eu pentru ca respectiovi sa nu scape nepedepsiti cu ce ma puteti ajuta|, la ce fapta ar fi incadrati fiecare, repet inca o data in masina in care am fost urmariri aflandu-se 3 persoane una la volan, una spargand ceamul iar cealalta tragand de mine sa ma scoata din masina??? am mare nevoie de un raspuns, in aceea seara era sa ma pierd si mi-a fost teama ca nu cumva sa produc un accident ranindu-i pe cei care ii aveam cu mine in masina. astept un raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns:
iuliangeorgian , utilizator
23:08, 28 Septembrie 2010