Executorul va intocmi un proces verbal pentru o asemenea situatie iar creditorul cind are cunostiinta ca aveti bunuri sau sume de bani poate cerere continuarea executarii
Daca nu lucrati nu va poate face poprire, daca nu detineti bunuri pe numele dv. nu va poate executa. Dar banca va urmarii si in momentul cand veti lucra sau veti dobandii bunuri aceasta se pot indrepta impotriva dv. Deci in momentul de fata nu se poate intampla nimic.
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale, in aceasta situatie nu se va executa nimic. Executarea purtand asupra bunurilor prezente si viitoare, suspendarea executarii inceteaza in momentul in care detineti bunuri. Daca nu detineti si nici nu veti detine bunuri sau venituri( salariu, rente, etc.), executarea nu poate exista.
Cu stima !
As vrea sa va prezint problema....In 2005 un nenorocit la care lucram (eu si sora mea) ne-a obligat, practic( si nu numai pe noi, vreo 40 de colegi sunt in aceeasi situatie) sa facem imprumut la banca pt a ramane la serviciu. Noi fiind inconstienti am acceptat si ni s-a spus ca e vorba de 20-30 milioane lei vechi si ca noi doar trebuie sa aducem buletinul si restul se ocupa el, si ca plateste tot creditul. In acea zi "a aranjat" cu una de la ITM si si ne-a facut contract individual de munca pe loc si o adeverinta falsa in care scria ca am un salariu net de 27 milioane pe cand eu nici carte de munca nu aveam si aveam un salariu de 3 milioane. Apoi am mers la banca si acolo una stia despre ce e vorba si intr-o jumatate de ora am aflat ca am facut un imprumut de 5000 euro. Vreau sa va intreb, in cazul in care il voi da in judecata voi avea castig de cauza? Contractul de la banca este semnat de mine, dar eu nu am stiut nici macar ce semnez, era prima data si toata lumea se grabea, nu era timp pt citit. Va rog sa ma ajutati cu opiniile dumneavoastra!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme cu banca
dodorel62
Daca am contactat un credit bancar de la o anumita banca pentru a-mi cumpara anumite bunuri si la acel moment cand am luat creditul aveam un salariu mare iar ... (vezi toată discuția)