Va rog sa--mi spuneti daca institutiile publice sunt obligati sa-si cumpere bonuri valorice pt. carburanti auto numai de la OMV Petrom? Sau se poate cumpara combustibil si de la alte societati petroliere prin card sau bonuri valorice?
Va multumesc.
?????????????? N-am auzit de asa ceva pana acum...Noi decontam orice fel de bon de carburant de la orice benzinarie...de cand a castigat OMV monopolul?????????
E posibil ca intrebarea lui kradu sa aiba legatura cu faptul ca unor institutii publice le-au fost distribuite bonuri valorice pt carburanti auto de la rezervele de stat. Pentru acele institutii care nu au capacitati de depozitare, distribuirea carburantilor s-a ales (in conditiile legii, banuim) a se realiza prin OMV Petrom.
Dar nu mai e vorba de cumparare, asa cum se specifica. Mai era insa un aspect de avut in vedere in conditiile in care nu s-a precizat contextul intrebarii. Ma gandesc ca lumile stiu ca institutiile publice nu prea pot face achizitii publice fara respectarea procedurilor legale (...)