avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... bonuri valorice - institutii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

bonuri valorice - institutii publice

Va rog sa--mi spuneti daca institutiile publice sunt obligati sa-si cumpere bonuri valorice pt. carburanti auto numai de la OMV Petrom? Sau se poate cumpara combustibil si de la alte societati petroliere prin card sau bonuri valorice?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xdan , utilizator 15:04, 16 Octombrie 2010
?????????????? N-am auzit de asa ceva pana acum...Noi decontam orice fel de bon de carburant de la orice benzinarie...de cand a castigat OMV monopolul?????????
E posibil ca intrebarea lui kradu sa aiba legatura cu faptul ca unor institutii publice le-au fost distribuite bonuri valorice pt carburanti auto de la rezervele de stat. Pentru acele institutii care nu au capacitati de depozitare, distribuirea carburantilor s-a ales (in conditiile legii, banuim) a se realiza prin OMV Petrom.
Dar nu mai e vorba de cumparare, asa cum se specifica. Mai era insa un aspect de avut in vedere in conditiile in care nu s-a precizat contextul intrebarii. Ma gandesc ca lumile stiu ca institutiile publice nu prea pot face achizitii publice fara respectarea procedurilor legale (...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bonuri benzina petrom adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In cazul in care o societate comerciala cumpara bonuri de benzina de la PETROM, pe baza de factura, pentru justificarea in contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligatie cf pe bon daca nu sunt platitor tva? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Am un SRL neinregistrat ca platitor de TVA si doresc sa stiu daca sunt obligat sa inregistrez in contabilitate doar BF care au CF mentionat (ex. ... (vezi toată discuția)