avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis pentru cetateni cu dubla cetatenie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis pentru cetateni cu dubla cetatenie

Buna ziua!Sint cetatean romano-elvetian cu domiciliul in Elvetia si resedinta in Romania(AG) posesor al permisului de conducere romanesc expirat.As dori sa stiu daca este posibila preschimbarea permisului in Romania si unde m-as putea adresa??? Nu am avut si nu detin permis elvetian si Elvetia nu face parte din UE. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
Rafaga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rafaga , utilizator 00:04, 4 Octombrie 2010
Buna seara!Am buletin românesc si actualmente domiciliez în Romaia,dar am facut prostia si le-am spus adevarul!Luni îmi vor elibera o adeverinta ca pot circula si pe baza careia,cu prima ocazie cînd voi merge în Elvetia,voi cere preschimbarea,ceeace nu cred ca se va întîmpla.:sorry:Mai m-au trimis în Romania pentru preschimbare si înainte. Asa ca??..voi reveni cu miloaga tot pe aici.Oricum va multumesc pentru informatii si va doresc numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis nul DAN XXS DAN XXS Am permis din 2000 obtinut la IPJ OLT.Din 2003 mi-am schimbat domiciliul in Pitesti-Arges.Dupa obtinerea noii carti de identitate am mers sa schimb si ... (vezi toată discuția)
Sunt cetatean cu dubla cetatenie, pot detine permis de conducere romanesc? paul_ paul_ Buna sera. Sunt cetatean roman de 2 ani rezindent in Romania. Nu detin permis de conducere romanesc. Permisul strain din tara natala este expirat de 2 ani. La ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis de conducere,cetatean roman cu domiciliu in strainatate. AbigailG AbigailG Buna seara! Problema la care asi dori unj raspuns,este urmatoarea: Cum se procedeaza pt preschimbarea permisului de conducere,eliberat in Romania,pt un ... (vezi toată discuția)