avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARI DATORII
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARI DATORII

Lucrez intr-o firma de Brokeraj ( asigurari) si am avut un colaborator persoana juridica care a avut cu noi contract de mandat comercial. Acest colaborator a disparut avand insa polite incheiate si neplatite de o anumita valoare. Am fost la politie pentru a depune plangere, insa intrebarea mea este ce fel de plangere se face in acest caz, exista vreun model , cum trebuie formulata si unde trebuie depusa.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:00, 28 Septembrie 2010
in contractul de mandat trebuie sa aveti anumite clauza care sa acopere si o astfel de situatie; in baza acestui contract il actionati in instanta; e recomandabil aici sa apelati la un avocat.
avocat Cristina Popescu
Trebuie sa-l actionati in instanta, conform clauzelor contractuale, Inainte de a depune cererea de chemare in judecata, verificati care este sediul social actual al mandantului. Nu trebuie sa depuneti plangere la politie pentru recuperarea sumelor de bani.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata prin compensare Diana Alexandra Diana Alexandra Ne-a venit la firma un proces verbal de compensare, si s-a dorit sa se faca plata prin acesta insa noi consideram ca potrivit regulamentului de compensare ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite restante danadam danadam suntem o societate comerciala care am actionat in instanta in baza OG 5/2001 un client care are un debit restant inca din 2009. In data de 19.07.2010 ni s-a ... (vezi toată discuția)