1) Discutand cu majoritatea celor care au centrala pe gaz am ajuns la concluzia ca acestia nu vor sa plateasca acea cota de 30-50%(ordinul 343/2010 anrsc) pe motiv ca , sustin ei aceasta este o hotie. Care ar fi forma corecta prin care ei sa poata fi scutiti de aceasta plata daca acestia sunt nemultumiti?
2) Firmele care au montat repartitoare au solicitat printr-o notificare trimisa asociatiei sa intocmim la fiecare scara pentru fiecare apartament cate repartitoare de caldura au, cate tevi si ce grosime au, etc. Cum trebuie procedat deoarece aceasta sarcina nu stiu daca intra in atributiile asociatiei. In notificarea data catre asociatie ne transmit si preturile (in cazul in care se vor ocupa ei de solutionarea acestor acte) in caz ca asociatia nu-si asuma raspunderea. Mentionez ca montarea repartitoarelor de caldura nu s-a facut prin asociatie.
Dv. vreti sa va platiti intretinerea? Eu nu vreau. Si? Asta inseamna ca administratorul nu-mi pune pe lista de intretinere cota care imi revine? El isi vede de treaba lui legala. Daca eu nu vreau sa platesc o sa mi se stranga restante si asociatia o sa ma dea in judecata si mai platesc si penalizari.
1. Calculele se fac conform Ordinului 343/2010, se pun pe liste sumele respective si daca nu vor sa plateasca raman restante s.a.m.d. O sa spuna judecatorului drept in fata ca ei nu vor sa se supuna legii ca e "hotie".
2.Eu zic sa faceti aceasta actiune cu firmele care au montat repartitoarele, platind ce e de platit, desi ma intreb de ce n-au facut acest inventar cand au montat repartitoarele....ma rog.....!
Cum adica montarea nu s-a facut prin asociatie? Dar atunci cum au ajuns firmele (sunt mai multe?) sa monteze repartitoare si mai mult decat atat, cum de au ajuns sa notifice asociatia? E ceva mai mult care imi scapa, probabil dv. nu aveti informatii complete.
Repartitoare caldura
gaben59
vreau sa stiu daca exista vreo lege ,care da dreptul firmelor,care au montat repartitoare sa solicite bani de la populatie, cu toate ca nu am contract de ... (vezi toată discuția)