avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... BO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

BO

Buna ziua! Am depus niste bilete la ordin in vederea investirii cu formula executorie. Le-am ridicat de la judecatorie....dar emitentul a introdus recurs. Momentan eu sunt in posesia biletelor la ordin dar exista si un recurs....Intrebarea este daca eu pot duce aceste bilete la ordin la executorul judecatoresc....deoarece recursul este inadmisibil....instanta de recurs tot ii da termene emitentului....ba pe motiv ca trebuie sa-si angajeze avocat...etc....Deci as putea duce bo la executor inainte sa se pronunte o hotarare in recurs? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: loredana.m , utilizator 22:39, 28 Septembrie 2010
executorul nu va porni la executare.
avocat Cristina Popescu
de ce spuneti ca nu va porni executarea? eu am urmatorul caz: am refuzat niste bo, am primit somatie de executare ,am trimis opozitie la executare, a vut loc primul termen apoi amanare , nu s-a terminat procesul si intre timp mi s-a pus oprire pe cont. Probabil urmeaza sa vina sa puna sechestru pe ce gasesc ca bani in cont nu au fost.
Nu este acelasi lucru si in cazu de fata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin danyyyyy danyyyyy buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta, am livrat marfa la o firma si ca plata am incasat bilet la ordin, cand l-am dus in banca la decontare a ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat intr-un folosit intr-un contract de credit in care nu exista acest mod de garantare papati papati Buna ziua, sunt 3 BO emise de o societate comerciala si avalizate de asociati, completate de catre banca si cerute a fi executate impotriva avalilor, deoarece ... (vezi toată discuția)