avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit forfetar profit 0
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit forfetar profit 0


buna ziua!am si eu o problema si caut raspuns,fiica mea are o s.c de care nu s-a mai ocupat din ian.2009,acum vrem sa "scapam"de ea dar nu stim ce impozit forfetar se aplica la profit 0;la circa financiara nu ni s-a dat niciun raspuns decat ca trebuie sa depuna bilantul si declaratiile,dar neavand niciun venit ea,nu lucreaza,iar eu o pensie de boala de 500lei nu ne permitem un contabil,ce ar trebui sa facem?va rog cine ne poate ajuta cu un sfat,sa ne indrume pasii sa iesim la liman cu costuri cat mai mici,sa scapam,ca nu stiu ce sa facem,va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: enami , utilizator 08:33, 29 Septembrie 2010
Pe 2010 impozitul forfetar minim este 2200 lei. Daca nu va permiteti sa platiti pentru rezolvarea problemei, lasati firma asa cum este si va fi radiata din oficiu.
Atentie, daca aveti bunuri pe firma este posibil sa fie executate pentru plata impozitelor.
multumesc pt raspuns.daca am vrea s-o "vindem" unui cunoscut ,ar trebui sa platim noi toate aceste datorii?un prieten ar dori societatea pt ca are vechime ce ar trebui sa facem?
nu avem bunuri pe firma,e curata din pc acesta de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar profit 0 enami enami buna ziua!am si eu o problema si caut raspuns,fiica mea are o s.c de care nu s-a mai ocupat din ian.2009,acum vrem sa \"scapam\"de ea dar nu stim ce impozit ... (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Plata imp forfetar zdb zdb cand se plateste anul asta prima transa din impozitul forfetar? cat se plateste, adica pe cate luni se ia in calcul: incepand din mai sau din ianuarie? mai ... (vezi toată discuția)