avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se intampla?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se intampla?

Cum poate fi considerat intr-un proces de divort faptul ca soacra intra in casa de unde a luat-o pe fiica ei si nepotul cu aprox. de 2 ani in urma si ia din lucruri ?
Se poate ataca acest gest in divort?
Cel mai recent răspuns: luptator , utilizator 08:34, 29 Septembrie 2010
divortul se judeca intre cei doi soti, soacra nu este parte in dosar; in divort se administreaza probe cu privire la culpa unui sot sau a celuilalt , cu privire la incredintarea minorilor, daca sunt si nu cu privire la culpa soacrei; impotriva dumneaei puteti formula eventual o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de furt.
avocat Cristina Popescu
Cuplul este format din doua pesoane care sunt cu deificiente de auz si au copil de 2 ani.Soacra pe tot parcursul casniciei a influentat negativ relatia culminand prin a-i face sa divorteze. In urma cu 2 ani sub pretext ca o ajuta a luat-o acasa la ea iar acum la incheierea celor 2 ani de maternitate mentioneaza ca sotia si copilul nu se mai intorc acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort iulia2000 iulia2000 Sotului i se cere sa plece din domiciliul comun cu sotia lui (casa soacrei lui),in urma unor scandaluri,violente pe care le are, in lipsa sotiei ,cu soacra si ... (vezi toată discuția)
Succesiune ada969 ada969 Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)
Neînțelegeri in familie cu conținut de divort, intoarcerea la domiciliu Cristian1972 Cristian1972 Buna seara Am o problema de familie și as vrea să știu ,cum pot sa o rezolv până la un eventual divort .Mai exact acum două săptămâni am avut o ... (vezi toată discuția)