avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul penalitati!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul penalitati!

Buna seara! In asociatia mea sunt un proprietar cu plata cheltuielilor de intretinere la zi, dar asociatia are datorii si facturi de penalitati imense, intrebarea este: cum pot verifica daca si eu platesc din penalitati?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 16:32, 29 Septembrie 2010
Uitati-va pe lista de plata si vedeti ca sunt defalcate platile pe cota indiviza, pe numar de persoane, restante, reparatii, penalizari...
Daca nu va lamuriti cu ceea ce scrie acolo, intrebati administratorul sa va explice ce reprezinta fiecare suma din lista de plata si cum a fost stabilita. Asa va poate spune ca pe o anumita coloana a adaugat ceva in plus pentru a recupera acele penalizari ce trebuiesc platite furnizorilor.
Daca nu aveti restante in trecut nu trebuie sa platiti penalizari nici explicite, nici ascunse prin vreo alta suma. Intrebati administratorul!
Multumesc frumos!
Lista de plata se face in baza unei metode de calcul. Cereti baza de calcul si apoi veti vedea daca sunteti taxata necorespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati asociatie de proprietari flory_a42 flory_a42 In adunarea generala a asociatiei s-a hotarat ca penalitatea de intarziere la plata a sumelor datorate de proprietari , care conf Lg 203/2007 este de max.0.02% ... (vezi toată discuția)
Despre suprafata utila si penalitatile pentru restantieri M. Gradinaru M. Gradinaru 1.Pentru intocmirea listelelor de plata a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei se foloseste un program din care lipseste rubrica „Suprafata ... (vezi toată discuția)
Proces al proprietarului cu furnizorul luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Conform unei sentinte civile, definitiva si irevocabila a furnizorului local de apa si caldura, suma X - aferenta unei perioade ... (vezi toată discuția)