avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

buna seara.am o intrebare.am fost oprit in hipermarket la casa,cum ca produsul pe care urma sa il platesc,a mai trecut odata prin casa,adica.intrebarea mea este:in casele de marcat,se memoreza fiecare produs?acestia au spus ca am falsificat vodul de bare,si ca imi fac dosar pentru inselaciune.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:16, 29 Septembrie 2010
In conditiile in care reprezentantii unitatii comerciale detin probe temeinice si indubitabile prin care sa demonstreze ca dvs ati falsificat codul de bare al produsului,urmeaza a se intocmi dosar penal si in raport de probele ce urmeaza a fi administrate ,se vor dispune masurile legale.
este foarte sa se falsifice codurile de bare.trebuie cunoscut sistemul de operare al magazinului.codul tarii,codul magazinului etc..eu cred ca e o eroare,la casa de marcat.
cu siguranta e o aeroare.dar spuneti-mi va rog.un produs,odata scanat,ramane in memorie?iara daca mai treci odata cu acelasi produs,te poate acuza de ceva?cum s-a intamplat asa ceva?mi-e frica de inchisoare!am doar 16 ani.
=D>
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Chiar daca se vor efectua cercetari solutia va fi una favorabila pentru tine.
Succes!

Alte discuții în legătură

Produs nedestinat comercializarii m_ter m_ter Buna ziua! Este normal sa gasesc intr-un hipermarket la raft produse care sunt inscriptionate ca nu ar fi destinate comercializarii pe care sa le platesc? ... (vezi toată discuția)
Proba video: infractiune Consecinte Consecinte Salut tuturor. O situatie: merg la cumparaturi intr-un hipermarket (insotit), ma plimb vreo doua ore pana umplu cosul cu ce imi trebuie. Intre timp la raionul ... (vezi toată discuția)