avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

buna seara.am o intrebare.am fost oprit in hipermarket la casa,cum ca produsul pe care urma sa il platesc,a mai trecut odata prin casa,adica.intrebarea mea este:in casele de marcat,se memoreza fiecare produs?acestia au spus ca am falsificat vodul de bare,si ca imi fac dosar pentru inselaciune.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:16, 29 Septembrie 2010
In conditiile in care reprezentantii unitatii comerciale detin probe temeinice si indubitabile prin care sa demonstreze ca dvs ati falsificat codul de bare al produsului,urmeaza a se intocmi dosar penal si in raport de probele ce urmeaza a fi administrate ,se vor dispune masurile legale.
este foarte sa se falsifice codurile de bare.trebuie cunoscut sistemul de operare al magazinului.codul tarii,codul magazinului etc..eu cred ca e o eroare,la casa de marcat.
cu siguranta e o aeroare.dar spuneti-mi va rog.un produs,odata scanat,ramane in memorie?iara daca mai treci odata cu acelasi produs,te poate acuza de ceva?cum s-a intamplat asa ceva?mi-e frica de inchisoare!am doar 16 ani.
=D>
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Chiar daca se vor efectua cercetari solutia va fi una favorabila pentru tine.
Succes!

Alte discuții în legătură

Produs nedestinat comercializarii m_ter m_ter Buna ziua! Este normal sa gasesc intr-un hipermarket la raft produse care sunt inscriptionate ca nu ar fi destinate comercializarii pe care sa le platesc? ... (vezi toată discuția)
Proba video: infractiune Consecinte Consecinte Salut tuturor. O situatie: merg la cumparaturi intr-un hipermarket (insotit), ma plimb vreo doua ore pana umplu cosul cu ce imi trebuie. Intre timp la raionul ... (vezi toată discuția)
etichetare produse cu pret mai mic Memetzel Memetzel buna seara, lucrez la decathlon, si am fost vazut pe camere cand am lipit etichete cu pret mai mic ( nu stiu daca se poate dovedi ca am facut asta intentionat ... (vezi toată discuția)