avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Etichetare produse cu pret mai mic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Etichetare produse cu pret mai mic

buna seara, lucrez la decathlon, si am fost vazut pe camere cand am lipit etichete cu pret mai mic ( nu stiu daca se poate dovedi ca am facut asta intentionat ) , la niste produse mai scumpe...acum sunt amenintat de catre director ca imi va da inregistrarile la politie...produsele nu le-am cumparat eu, eu doar am lipit etichetele.tin sa precizez ca acum 2 ani am mai facut o prostie, de la care m-am ales cu 2 luni cu suspendare...risc inchisioarea acum ? pot fi acuzat de furt ?
Cel mai recent răspuns: Memetzel , utilizator 20:16, 15 Aprilie 2016
- ai pus etichete pe un produs nou venit in magazin sau ai schimbat etichetele la cele deja expuse? ca nu se intelege , titlul este ca am schimbat etichete de pret si mai jos spui ca ai lipit etichete ca angajat cu un pret mai mic neintentionat.Daca ai sarcina asta ca angajat sa pui preturi pe produs dupa o lista de preturi cu cod de bare nou introdus la casele de marcat exista posibilitatea de rea intentie-sunt cazuri cand produsul vine cu un cod de bare deja de la fabricant, sau ai pus etichete cu un nou cod de bara eliberat de unitate-intern?
produsul era nou venit in magazin, preturile le printam printr-o aplicatie pe care o avem pe telefoanele personale...apoi le lipim pe produse ( daca este cazul ).Unele vin cu etichete altele vin fara...acesta venise deja cu o eticheta, dar doar cu cod de bare pe ea, n avea si pret... si etichetele noi, pe care le printez eu, contin si cod de bare si pret...
si da, am pus etichete cu un nou cod de bare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Produse puse gresit la raft Cadexium Cadexium Buna, ieri am cumparat un calculator de buzunar științific, la pret era trecut 52,90 lei la casa am achitat 119,90. Cand am reclamat acest fapt am fost rugat ... (vezi toată discuția)
Pret pe ambalaj diferit de bon fiscal amiruta amiruta Buna ziua,recent am cumparat copilului o jucarie mai scumpa..pretul inscris pe cutie era 215ron ...cand am platit impreuna cu alte jucarii am vazut ca mi s-a ... (vezi toată discuția)