am pierdut un proces la judecatorie(am fost inundat de vecinul de sus)ptr ca n-am avut bani de expertiza,am facut recurs dar mi-am retras inanite de primul termen,dar intrucat s-a facut dupa comunicarea primului termen procesul a mers mai departe ,iar am pierdut si am fost obligat la cheltuieli,acum sunt executat silit.intretimp vecinul meu a fost obligat sa faca reparatiile care au cauzat inundatiile ,vreau sa cer revizuirea dosarului,si cu cererea sistarii executarii silite pana la o noua hotarare definitiva si irevocabila,este posibil? cui adresez cererea judecatoriei?si cat costa?
Puteti introduce cererea de revizuire numai daca dovediti ca ati fost impiedicat sa va prezentati la judecata si sa instiintati instanta despre aceasta datorita unei imprejurari mai presus de vointa dumneavoastra.. Cererea de revizuire se indreapta la instanta care a dat hotararea care a ramas definitiva si a carei revizuire se cere.
vecinul meu a fost obligat pana la urma sa-si faca reparatiile de catre primarie,s-a executat de catre o firma specializata,am copia facturii prin care este mentionat ce s-a executat,am procesul verbal de constatari de catre primarie,consider ca sunt elemente noi care permit cererea de revizuire.