am pierdut un proces,sentinta a ramas definitiva si executorie ,n-am mai facut recurs la curtea de apel,a fost vorba de o inundatie,nu am avut bani ptr expert si astfel am pierdut procesul,de atunci partea adversa si-a facut reparatiile ca sa nu mai fie inundatii,am copia facturii si adresa asociatiei de proprietari prin care sunt rugat ca in data de sa fiu acasa ca vecini mei trebuie sa faca reparatiile,deci indirect au recunoscut ca la ei a fost defectiunea,cea ce au negat la proces.
,mai am cumva o cale de atac extraordinara prin care pot cere casarea sentintei si rejudecarea cauzei pe baza noilor probe care rastoarna situatia?si daca acest demers are vreun cost?
instanta trebuia sa aplice art. 155^1 si nu sa treaca la judecarea pricinii
art. (1) Cand canstata ca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina partii reclamante, prin neindeplinirea obligatiilor prevazute de lege ori stabilite in cursul judecatii, instanta poate suspenda judecata, aratand in incheiere care anume obligatii nu au fost respectate.
Revizuire dosar
mariana54
am pierdut un proces la judecatorie(am fost inundat de vecinul de sus)ptr ca n-am avut bani de expertiza,am facut recurs dar mi-am retras inanite de primul ... (vezi toată discuția)